• Groot assortiment hulpmiddelen
  • Deskundig advies
  • Nazorg, service en garantie
0
Winkelwagen € 0,00
Phoniro deurtoegangssysteem

Phoniro deurtoegangssysteem

  • Via smartphone van thuiszorgmedewerker naar binnen
  • Niet zichtbaar aan de buitenkant van de woning
  • Voor een veilig gevoel

Omschrijving

Het Phoniro deurtoegangssysteem is een toepassing voor medewerkers van thuiszorgorganisaties die via een smartphone in de woning van hun cliënt kunnen komen. Dit kan voor de wekelijkse hulp van toepassing zijn, maar ook in geval van nood. Met dit systeem kan niemand aan de buitenkant van de woning zien dat de cliënt hulpbehoevend is. Een prettig gevoel met het oog op de veiligheid.

Ons eigen vakkundig personeel plaatst en test elk deurtoegangssysteem. Het Hulpmiddelencentrum beschikt over een eigen technische dienst die ook 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staat.

Bij elke plaatsing van het deurtoegangssysteem halen we het oude cilinder van het slot uit de voordeur. De monteur zal een nieuw SKG*** cilinder slot (hoogst beveiligd) in de deur plaatsen waar het deurtoegangssysteem aan gemonteerd kan worden. Op afstand koppelen we het systeem aan de smartphone van de thuiszorgmedewerker. Op deze manier krijgt de thuiszorgmedewerker toegang tot de woning van de cliënt. Tevens vindt er direct een registratie plaats bij de thuiszorgorganisatie. Hoe lang en wanneer welke thuiszorgmedewerker bij de cliënt zit. 

Voor de cliënt zelf verandert er weinig. Hij of zij ontvangt een nieuwe huissleutel waarmee hij of zij net als anders de deur kan openen en sluiten. Wij leveren standaard 3 sleutels bij het nieuwe slot.

Direct aanvragen

U kunt alleen gebruikmaken van het Phoniro deurtoegangssysteem wanneer u thuiszorg ontvangt van de KwadrantGroep (De Friese Wouden, Palet en Elkander), Thuiszorg Zuidwest Friesland of Zorggroep Liante. Indien u het Phoniro deurtoegangssysteem wilt gebruiken met een andere thuiszorgorganisatie, dient u eerst bij uw thuiszorgorganisatie te informeren of zij met dit systeem kan werken. 
 
Download hieronder het juiste aanvraagformulier.
Ik krijg thuiszorg van de Friese Wouden
Ik krijg thuiszorg van Thuiszorg Zuidwest Friesland
Ik krijg thuiszorg van Zorggroep Liante

Wij vragen u dit aanvraagformulier volledig in te vullen en samen met de bijlage te retourneren naar het Hulpmiddelencentrum, t.a.v. Afdeling Alarmering, antwoordnummer 6970, 8900 WC Leeuwarden (een postzegel plakken is niet nodig) of in te scannen en te mailen naar alarmering@hulpmiddelencentrum.nl.