• Groot assortiment hulpmiddelen
  • Deskundig advies
  • Nazorg, service en garantie
0
Winkelwagen € 0,00

Mobiliteitsdagen

Mobiliteitsdagen bij het Hulpmiddelencentrum in Leeuwarden!

Iedereen gaat er weer lekker op uit nu het weer voorjaar is. Dit is vaak ook het moment om te oriënteren op bijvoorbeeld een nieuwe rollator, rolstoel, fiets of scootmobiel. Daarom organiseren wij deze maand weer mobiliteitsdagen bij onze vestiging in Leeuwarden. Tijdens deze dagen kunt u profiteren van extra veel voordeel. Onze showroom is extra gevuld met de nieuwste mobiliteitshulpmiddelen, zoals een rollator en rolstoel in één, een elektrische fiets met lage instap of een opvouwbare scootmobiel.

Wij helpen u graag verder wanneer u merkt dat uw mobiliteit minder wordt. Wij zijn gespecialiseerd in hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit, geven u een goed advies en kijken vooral naar welk hulpmiddel voor uw situatie de beste oplossing is. Zo hebben wij een groot assortiment met rollators, rolstoelen, loopfietsen, (driewiel)fietsen en scootmobiels. Natuurlijk ontvangt u bij alle hulpmiddelen die u bij ons aanschaft een gedegen garantie en service. Ervaar het zelf tijdens onze mobiliteitsdagen!

20% korting!

Tijdens onze mobiliteitsdagen ontvangt u maar liefst 20% korting bij de aanschaf van een nieuwe rollator, (elektrische) rolstoel of duwondersteuning, aangepaste (driewiel)fiets of scootmobiel. 

Wanneer zijn de mobiliteitsdagen?

De mobiliteitsdagen zijn op vrijdag 20 april en zaterdag 21 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Wat kunt u verwachten tijdens onze mobiliteitsdagen?

Gratis rollatorcheck
Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw rollator nog wel veilig is? Om ongelukken en andere ongemakken te voorkomen is het verstandig regelmatig uw rollator te laten checken. Tijdens de mobiliteitsdagen wordt uw rollator gratis gekeurd en krijgt u advies zodat u weer veilig op pad kunt!

Vaardighedenparcours
Tijdens onze mobiliteitsdagen kunt u al onze mobiliteitshulpmiddelen uitproberen op een speciaal vaardighedenparcours.

  

AopZ_HAC_11_05_2015_170


Adresgegevens

Showroom Leeuwarden
Ampèrestraat 14
8912 AD Leeuwarden

T 0511 - 460 630
E

Bekijk hier de advertentie