• Groot assortiment hulpmiddelen
  • Deskundig advies
  • Nazorg, service en garantie
0
Winkelwagen € 0,00

Sta-op stoelen

Uw partners in zorg
Sta-op stoelen 3

Gezond zitten is belangrijk voor uw lichaam. Vaak zijn we ons er niet van bewust, dat we verkeerd zitten. Dat is jammer, want een verkeerde zithouding leidt tot inspanning in plaats van ontspanning. Dat komt omdat onze rug snel de neiging heeft om zijn natuurlijke uitgangspositie (S-vorm) te verlaten, zodra we gaan zitten. Hierdoor neemt de druk op onze tussenwervelschijven toe, wat klachten in rug, nek of benen en vermoeidheid tot gevolg heeft. Een goede stoel, die uw lichaam op de juiste manier ondersteunt, helpt om deze problemen te voorkomen. Met onze sta-op stoelen kunt u met minder pijn op een gezonde en comfortabele manier zitten en rusten. En de handige sta-op functie zorgt ervoor dat u zelf gemakkelijk uit uw stoel kunt komen. Dit biedt u meer vrijheid en zelfstandigheid. U kunt (langer) zelfstandig thuis blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele zorgverleners.

Het is erg belangrijk om tijdens het zitten regelmatig van houding te veranderen. Daarom zijn onze stoelen elektrisch in verschillende posities te verstellen. Met één druk op de handbediening verandert u van zitten naar relaxen of opstaan. Doordat u alle functies apart van elkaar kunt verstellen, kunt u in elke gewenste positie gaan zitten en liggen. Hierdoor ontlast u uw lichaam als u langere tijd achter elkaar in uw sta-op stoel zit.

Sta-op stoelen 2

Uniek aan onze sta-op stoelen is de kantelverstelling. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd.

Onze sta-op stoelen van Fitform zijn er in vele verschillende vormgevingen, verkrijgbaar in tal van bekledingsoorten en kleuren. U kunt daar bij denken aan stof en leder, maar ook materialen die heel eenvoudig schoon te maken zijn. Ook kan er gekozen worden uit verschillende zitting hardheden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0561 - 61 22 66 of per mail via . Wij helpen u graag!

Scheenstra Hulpmiddelencentum