• Groot assortiment hulpmiddelen
  • Deskundig advies
  • Nazorg, service en garantie
0
Winkelwagen € 0,00

Sanitaire hulpmiddelen

Uw partners in zorg
HAND_0076 website

Onze hulpmiddelen voor in uw badkamer en toilet geven u precies de extra steun die u nodig heeft. Zoals een stevige wandbeugel of een douchezitje. Hierdoor kunt u veilig alledaagse dingen zelfstandig blijven doen. Onze sanitaire hulpmiddelen zijn veilig, de afgeronde vormen zorgen ervoor dat u nergens achter blijft haken. En comfortabel, omdat het natuurlijke bewegingspatroon wordt ondersteund.

Sanitaire hulpmiddelen 2

Zo is een wandbeugel een handige steun die overal kunt laten plaatsen: in de douche, naast de wastafel of bij het toilet. Hiermee kunt u veilig gaan zitten en weer opstaan.

Onze toiletbeugels geven u veel steun als u op het toilet gaat zitten en weer opstaat. U kunt er ook tegen leunen om kleding aan en uit te trekken. U kunt de beugel opklappen, waarna deze automatisch vergrendelt. Hierdoor kunt u gemakkelijk met een rolstoel of rollator bij het toilet komen. In de opgeklapte stand kunt u de beugel ook gebruiken als u staand wilt plassen of het toilet wilt schoonmaken.

Een douchezitje wordt gemonteerd aan de muur, hierdoor bent u verzekerd van een veilige houding en kunt u rustig gaan zitten.

Onze douchekophouders beweegt u gemakkelijk met één hand op en neer. Dit is prettig als u één hand nodig heeft om uzelf vast te houden of als maar één hand kunt gebruiken. U kunt de douchekophouder ook op een van onze wandbeugels laten monteren. Zo is de douchestang ook een veilig steunpunt in de douche.

Natuurlijk hebben wij ook allerlei bijpassenden accessoires, zoals een handdoekrek, toiletborstelhouder en planchet zodat u eenheid kunt creëern in uw badkamer en toilet.

Sanitaire hulpmiddelen 1

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0561 - 61 22 66 of per mail via . Wij helpen u graag!

Scheenstra Hulpmiddelencentum