• Groot assortiment hulpmiddelen
  • Deskundig advies
  • Nazorg, service en garantie
0
Winkelwagen € 0,00
Actieve tillift

Actieve tillift

Aantal:
Ik wil dit product:

Omschrijving

De actieve tillift helpt om zorgvragers vanuit een zittende naar een staande houding te brengen. Het gebruik van een actieve tillift is zeer eenvoudig.

Met behulp van deze stalift is de zorgverlener in staat de zorgvrager op een veilige en efficiënte wijze te laten staan, zitten en verplaatsen. Door zijn eenvoud is deze tillift heel gemakkelijk in het gebruik. 

De actieve tillift is een compacte wendbare stalift en heeft standaard twee snelheden. De poten van het onderstel zijn in breedte verstelbaar voor een betere positionering. Dit kan zowel mechanisch als elektrisch uitgevoerd worden. De kniesteunen passen zich vanzelf aan op de stand van het scheenbeen en knie. 

De actieve tillift is geschikt voor een gebruikersgewicht tot 130 kg. De Heavy Duty uitvoering heeft een maximaal gebruikersgewicht van 250 kg. 

Door gebruik van de lowzoneband of tilvest kan de zorgvrager comfortabel en eenvoudig verplaatst worden. Een actieve tillift wordt standaard geleverd met een voetmatig bediende potenspreider. Optioneel is een electrisch verstelbaar onderstel leverbaar.

De afgebeelde actieve tillift is indicatief.