• Groot assortiment hulpmiddelen
  • Deskundig advies
  • Nazorg, service en garantie
0
Winkelwagen € 0,00
Traplift

Traplift

  • Traplift op maat
  • Oplossing voor langer thuis wonen
Aantal:
Ik wil dit product:

Een traplift

Toch de trap blijven gebruiken, ondanks dat het gebruik hiervan u eigenlijk niet zo heel gemakkelijk meer af gaat? Dit kan met een traplift. Veilig zittend op een stoel gaat u de trap op en af over een speciaal ontwikkelde rail, terwijl de eventuele medebewoners of andere trapgebruikers nog steeds de trap kunnen blijven belopen. Een traplift past op elke trap of deze nou smal of breed is, recht is of bochten heeft. Er is altijd een oplossing!

Zelfstandigheid

Een traplift biedt u onafhankelijkheid. Dankzij de traplift kun u zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Zo vaak u wilt gaat u veilig naar boven of naar beneden, zonder dat u hulp nodig heeft. Het kost u geen energie en het maakt het alledaagse leven gemakkelijker. Wat is er nou prettiger dan zelfstandigheid?

Handicare Trapliften

Handicare Trapliften is Europa’s oudste fabrikant van trapliften. Sinds 1962 worden deze trapliften geproduceerd en ontwikkeld in Noord-Holland. Met haar uitgebreide assortiment biedt Handicare voor elke trap de optimale trapliftoplossing.

De trapliften van Handicare worden ontwikkeld vanuit de wensen van de klant. Door persoonlijk contact en te luisteren naar de wensen en eisen van klanten kunnen huidige en nieuwe gebruikers optimaal bediend worden. Veiligheid en kwaliteit staan uiteraard voorop, maar optimaal comfort, gebruiksgemak en een aansluitend ontwerp zijn voor Handicare minstens zo belangrijk. Dit vindt u terug in de traplift, zo kunt u bijvoorbeeld het uiterlijk van uw traplift aanpassen aan uw eigen interieur.

Wilt u weten wat een traplift u kan bieden, wat een traplift kost of heeft u andere vragen? Neem contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer: 0511 - 460 660. Wij informeren u graag over de trapliften van Handicare of maken vrijblijvend een afspraak bij u thuis met één van de adviseurs.

Kenmerken

  • De oplossing voor traplopen
  • Past op elke trap
  • Makkelijk en stil in gebruik
  • Vrijblijvend advies aan huis
Handicare

Hulp nodig?

Noord - Nederland: 0511 - 460 660
Midden - Nederland: 033 - 461 91 91
Wmo: 088 - 000 94 44

Veelgestelde vragen