• Groot assortiment hulpmiddelen
  • Deskundig advies
  • Nazorg, service en garantie
0
Winkelwagen € 0,00

ZVW

Kortdurende uitleen

Alle verzekerden hebben recht op het tijdelijk lenen van hulpmiddelen. U kunt bij uw zorgverzekeraar een hulpmiddel lenen voor 3 maanden. Mocht u het hulpmiddel na deze 3 maanden nog langer nodig hebben, dan kunt u de uitleentermijn verlengen met nogmaals 3 maanden.

Het overzicht van de hulpmiddelen die u voor korte tijd kunt lenen vindt u hier. Op vertoon van uw verzekeringspas en een geldig legitimatiebewijs kunt u deze hulpmiddelen bij een van onze uitleenpunten ophalen. Klik hier voor een overzicht van onze uitleenlocaties.

Langdurende uitleen

Als u het hulpmiddel langer nodig heeft dan 6 maanden, dan kunt u het afhankelijk van het hulpmiddel aanvragen bij uw zorgverzekeraar, gemeente (Wmo) of zelf aanschaffen.

Wij leveren hulpmiddelen voor langdurig gebruik voor bijna alle verzekeraars. De uiteindelijke beslisser is altijd uw zorgverzekeraar. Indien de machtiging wordt verstrekt dan selecteren of bestellen wij het hulpmiddel en bezorgen dit bij u thuis. Wilt u gebruikmaken van een hulpmiddel voor langdurig gebruik? Neem dan gerust contact met ons op via 0511 - 460 660.

 

Hulp nodig?

Lenen, huren & kopen 0511 – 460 660 (Noord-Nederland)
  033 – 461 91 91 (Midden-Nederland)
Wmo 088 - 000 94 44